Cautare

1754 de rezultate pentru "constructorul familia" (3.25 secunde)
Constructorul german BMW planuieste sa lanseze pe piata noile modele Seria 1 in anul 2012. ... Desi s-a mutat cu familia in Germania, Thomas vine de cateva ori pe an in Romania.
Cu terenul mostenit, 60% fonduri UE, 40% de la Raiffeisen, familia Tanasoiu face o noua cladire de birouri Oamenii de afaceri Emil si Daniel Tanasoiu, cunoscuti in piata imobiliara in primul rand pentru dezvoltarea si vanzarea pentru 100 mil.
Revizuirea ataca familia mono-parentala sau alte tipuri de familii. ... Revizuirea nu are ca obiect familia, care include si relatiile de filiatie si rudenia subsecventa, ci doar casatoria. ... Familia traditionala 1. ... Familia traditionala este un focar de violenta, alcoolism, abuz.
Cu familia acelor sasi, care in final mi-au devenit rude apropiat” in sensul direct, am trait toata perioada stalinista si am vazut cum se faceau arestarile si deportarile in U.R.S.S.
Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, a precizat joi, intr-o interventie la un post central de televiziune, ca "nu exista o prietenie intre familia Basescu si familia Ridzi", dar si ca Traian Basescu a intalnit-o pe ministrul Sorina Placinta, in afara ceremoniei de investire, doar o data, in 2003.
Ulterior, familia regala s-a mutat in Anglia, unde a locuit pana in 1956. ... In 1956, familia regala s-a intors in Elvetia.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Familia, ce-o mai fi si asta?!", pe care o puteti citi in continuare.
Familia rupe tacerea: ... Intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei, Muezel Geambac incepe cu profesorul Kemal Karpat, care si-a cumparat familia de la autoritatile comuniste si a dus-o in Turcia. ... Chestionata cum a reactionat familia la vestea ca Sevil este propusa a fi premier, Muezel Geambec a raspuns:
Chiar daca Dan Petrescu a iesit din grupul milionarilor din Vâlcea, locul sau a fost preluat de familia Bojan, nou-intrata în top.Cei 13 olteni inclusi în topul de anul acesta au reusit sa adune peste 600 de milioane de euro.
Sa presupunem ca familia doreste un credit de 200.000 de lei.
Delia face eforturi sa se mute intr-o casa mai mare si mai spatioasa si sa-si aduca toata familia alaturi! ... Ea locuieste la Londra, iar familia ei, mama, fratele si verisorii au ramas in orasul in care s-a nascut, la Zalau.
Final ca in basme pentru fata rapita la Calarasi De la agonie la extaz, asa a trait in ultimele zile familia Stelutei Ivanciu, tanara de 16 ani din Calarasi, care a disparut de acasa la data de 22 decembrie.
Familia este Sfanta. Familia este un spatiu sacru si care trebuie respectat. ... Familia detine un rol crucial in evolutia noastra si ne defineste ca indivizi, ea jucand un rol deosebit de important in spatiul Socio-cultural al vremurilor.
E parte din mine acea durere pe care familia mea a resimtit-o. ... La fel si familia mea, si mama, de asemenea. ... E parte din mine acea durere pe care familia mea a resimtit-o. ... La fel si familia mea, si mama, de asemenea.
- Ai venit cu familia acum 15 ani, in Romania? ... Pentru mine, familia este cea mai importanta - Merg pe non culori, negru si alb, care sunt elegante, dar imi place si mult griul. ... - Cum reusesti sa impaci cariera cu familia?
O sursa apropiata Renault a declarat pentru revista britanica Autocar ca in viitorul apropiat constructorul francez ar putea comercializa SUV-ul Duster sub sigla Nissan.
ISU a AMENDAT constructorul Catedralei Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit, vineri, o amenda contraventionala in valoare de 10.000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu aplicabile la organizarea de santier.
In perioada 2003-2004, constructorul argesean a produs 73.515 de autoturisme Solenza, iar in acest an, pina la 31 martie, productia se va situa la aproximativ 5.000 de unitati.
Nu voi cere prelungirea termenului de finalizare pentru ca atat constructorul, cat si proiectantul trebuie sa inteleaga ca trebuie sa termine lucrarile in cel mai scurt timp", a spus Andrei Onea, primarul comunei Leu, una dintre localitatile in care s-a depasit termenul de finalizare a lucrarilor la sfarsitul lunii martie.
Constructorul auto german a semnat un acord cu autoritatile rusesti pentru construirea primei uzine din Federatia Rusa, in care va investi 370 de milioane de euro. ... Constructorul german a anuntat si construirea unui model auto specific pentru piata rusa.
google-analytics.com